Bemanning och övriga tjänster

Vid sidan av radonsanering så erbjuder även följande tjänster:

Bemanning

Vi kan hjälpa dig att hitta kunnig, erfaren, servicemedveten och pålitlig personal inom ett flertal branscher: bygg, transport, logistik och lager. Vår personal utbildas kontinuerligt för att vi ska kunna erbjuda den kompetens som behövs för att kunna utföra en mängd olika uppdrag.

För att ligga i framkant och hålla konkurrenterna bakom oss så håller vi oss alltid uppdaterade inom det senaste i utvecklingen. Vi har koll på det nyaste inom utveckling, teknik, material, lagar och regler. Vi är helt enkelt under ständig utveckling med förbättring i fokus. Vi är i ständig framåtrörelse, blir bättre hela tiden och kan leverera ett toppresultat.

Fastighetsskötsel

Vi kan dessutom erbjuda fullödig service när det handlar om skötsel av fastigheter. Vi tar hand om din fastighet såväl inomhus som utomhus. Vi kan hålla snyggt och rent inne i fasigheten och att se till att allt fungerar, exempelvis hissar och annan teknik. Vid behov kan vi även hjälpa till med snöröjning

Fuktbesiktning

Vi erbjuder dessutom tjänster inom fuktbesiktning. Vi ser över byggnader för att upptäcka eventuella fuktskador. Vi tar även reda på om och hur man kan förebygga och åtgärda eventuella fuktskador.