Om oss

Sorina AB  startade 2012. Redan då hade vi stor erfarenhet av våra branscher, som förutom radonsanering infattar bland annat bemanning. Vi har arbetat med dessa verksamheter redan tidigare, med gott resultat. En kombination av erfarenhet och ambitioner har gjort att vårt unga företag snabbt har växt och utvecklats. I dag har vi drygt 60 personer anställda och vi hyr ut personal inom lager, transport, bygg och logistik. Vi växer även inom andra områden som exempelvis radonsanering.

Bred kompetens och stor erfarenhet

Vår breda kompetens och stora erfarenhet gör att vi kan hitta rätt kompetens till företagets olika verksamheter. På detta sätt kan vi även förbättra och utveckla vår verksamhet på ett bra sätt. Vi satsar både på personal- och kompetensutveckling och på att hitta nya branscher där vi kan erbjuda våra kunder nya tjänster.

Vi är experter på radonsanering och på att hitta kompetent, välutbildad och erfaren personal till ett flertal olika branscher. Välkommen att kontakta oss för offertförfrågan eller mer information.